Harga Proton Iriz 2019 | Proton Iriz pun terbaik sekarang ini. Banyak penambahbaikan telah dilakukan oleh Proton dua tiga tahun ini.

Untuk korang pertama kali nak beli kereta, mungkin korang boleh rujuk artikel dari Blog Pakej.MY berkenaan Cara Beli Kereta Baru. Semua step mudah dan lengkap sampai dapat kereta depan pintu rumah anda. 🙂

Kereta Proton Iriz 2019, baru sahaja dilancarkan. Walaupun tidak banyak perubahan luaran, namun sentuhan Proton Iriz kini amat mempersonakan.

Sebelum tengok senarai harga, jom layan gambar-gambar kereta proton dulu 🙂

Gambar Proton Iriz

Bagi memudahkan korang, kami kongsikan Harga Kereta Iriz  2019 dan juga Ansuran Bulanan Iriz.

Kami dah tolong kirakan untuk anda, tunggu tengok je berapa yang kena bayar bulan-bulan nanti.

Harga Proton Iriz 2019

Harga kereta Proton Iriz paling murah adalah berharga RM 37,964 dengan anggaran ansuran bulanan serendah RM 407.

Berikut ada harga kereta Saga terkini untuk semenanjung Malaysia sahaja. Pengiraan ansuran bulanan adalah berdasarkan pembiyaan/pinjaman bank 9 tahun dan juga Interest Rate 3.2%.

Jika guna mobile, sila swipe kiri kanan ye untuk tengok harga 🙂

PROTON SAGA BARU Harga (RM) Anggaran Ansuran Bulanan (RM)
‘0’ Down payment 10% Down payment
Iriz 1.3 Standard – Manual 37,964.83 452.77 407.49
Iriz 1.3 Standard – Auto 41,047.51 489.53 440.58
Iriz 1.3 Executive – Auto 46,185.31 550.80 495.72
Iriz 1.6 Executive – Auto 48,274.03 575.71 518.14
Iriz 1.6 Premium – Auto 52,384.27 624.73 562.26

Harga Proton Iriz 2019

Namun begitu, harga tersebut adalah untuk rujukan sahaja, mungkin berbeza mengikut interest rate terkini.

Warna Pilihan Kereta Proton Iriz

Kalau anda sedang mencari kereta saga baru, anda boleh berhubung dengan rakan kongsi Rekemen.MY seperti berikut:

Showroom Utama: Vantage Speed Sdn Bhd, Setia Alam GOOGLE MAPS

Berpengalaman lebih 10 tahun dalam urusan jual beli kereta. Khas untuk penduduk Kuala Lumpur & Selangor. Negeri lain boleh juga. Mereka akan uruskan proses penghantaran kereta nanti

WHATSAPP

Setelah anda menghubungi, mereka akan melayan anda secepat mungkin. Jangan lupa minta Free Gift.

Ringkasan Step Beli Proton Iriz Baru

Secara ringkasnya, berikut adalah proses pembelian kereta baru. Untuk pengetahuan anda sahaja, terutamanya, yang pertama kali beli kereta.

  1. Hubungi melalui WhatsApp
  2. Jumpa di Showroom / di mana-mana (Jika Perlu)
  3. Hantar Dokumen Kepada Ejen
  4. Ejen – Urusan Pembiayaan / Pinjaman Bank
  5. Tandatangan Perjanjian Pembiayaan / Pinjaman Bank
  6. Proses Pengeluaran Kereta
  7. Selesai, Ambil Kereta
Hadiah Percuma Dengan Pembelian Kereta Proton Iriz Baru Ini

Berikut adalah hadiah percuma setelah membuat tempahan dengan mereka.

  1. Smart Tag beserta Touch’ N GO
  2. Minyak Penuh Tangki
  3. Diskaun voucher untuk tinted
  4. Payung
  5. Steering Lock
  6. Dan banyak lagi.

Apa pun anda boleh hubungi mereka terlebih dahulu untuk maklumat tentang proton iriz baru. Tinggalkan komen anda dibawah atau whatsapp mereka:

WHATSAPP

Rujukan Harga: Proton MY


Artikel Lain: 

  1. Harga Proton Saga
  2. Harga Proton X70

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *