RekemenBlogPermainan Untuk Anak 1 Tahun ke Bawah

Permainan Untuk Anak 1 Tahun ke Bawah

Korang yang baru sahaja ada anak kecil, mesti tercari-cari permainan yang sesuai untuk anak bawah 1 tahun kan 🙂

Kalau korang sedang mencari mainan untuk anak korang, mungkin artikel ini dapat membantu korang. jom tengok senarai mainan di bawah ini.

Senarai Permainan Untuk Anak 1 Tahun

1. Sit-to-Stand Stroll RM199

Sit-to-Stand Stroll ini memang sesuai untuk anak korang yang sedang ingin berjalan. Simpan juga agak mudah, boleh lipat dan simpan. Kelebihan lain:

  • Ada bunyi dan melodi
  • Boleh ubah kelajuan roda

Harga agak mahal sedikit, tetapi berbaloi untuk anak korang belajar jalan. Harga Sit-to-Stand Stroll adalah RM199+- . Boleh beli di Lazada.

Beli di Lazada

2. Sensory Balls RM16.50

Sensory Balls juga sesuai untuk kanak-kanak bawah 1 tahun. Pengenalan dah latihan deria sentuhan anak korang. Warna yang menarik. Boleh Sensory Balls di Lazada. Harga RM16.50 sahaja.

Iklan oleh Google

Beli di Lazada

3. Musical Rhyme Book RM69.90

Musical Rhyme Book

Musical Rhyme Book mudah untuk digunakan untuk kanak-kanak bawah 1 tahun. Banyak irama lagu yang ada. Warna butang tekan yang amat menarik untuk anak-anak.

Memandangkan brand mainan ini memang popular, harga pun agak keras sedikit. Jangan risau kualiti ada. Korang pun puas hati nanti.

Beli di Lazada

4. Stacking Toy RM79.90

Stacking Toy juga sesuai untuk anak-anak kecil berumur 1 tahun ke bawah. Bukan sekadar mainan, Stacking Toy dari VTECH ini ada muzik untuk menarik perhatian kanak-kanak. Bagus untuk perkembangan taktikal anak. Harga Stacking toy ini adalah RM79.90 sahaja.

Beli di Lazada

5. Spin and Go Helicopter RM99.90

Helikopter Pusing antara yang sesuai untuk kanak-kanak 1 tahun ke bawah. Ada muzik dan boleh bergerak sendiri. Perlu tekan dari atas dan terus bergerak. Harga mainan ini adalah RM99.90. Kualiti memang terbaik.

Beli di Lazada

 

Sumber: Lazada

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hak Cipta © Rekemen.MY