Kedai Hardware Kota Bharu

Khas untuk orang-orang Kota Bharu, sekarang boleh beli barang-barang hardware secara online. Nanti pihak kedai akan hantar kat awak2 depan rumah.

Min nak rekemen satu Kedai Hardware di Kota Bharu yang jual barang-barang hardware secara online adalah syarikat  KPF HARDWARE TRADING.

 

www.mytuke.my

Kedai hardware online mereka boleh didapati melalui website MyTuke.MY, harga berpatutan dan caj penhantaran adalah sangat rendah. 

Semua boleh tempah secara online termasuklah Pasir, Batu, Simen sehinggalah sekecil-kecil paku. 

Min penah tengok website tu, caj penghataran min RM10. kalau beli paku sahaja memang tak berbaloi lah kan. tapi bila beli banyak barang, memang berbaloi. Jimat masa awak2 juga. Duit minyak nak g kedai pun jimat.

Untuk kawasan berdekatan dengan Kota Bharu, contohnya, Kubang Kerian, Pasir Mas pun boleh beli dengan MyTuke.MY. Biasanya kawasan berdekatan mereka akan hantar sendiri. 

Untuk beli pasir online boleh terus ke wesite ni terus: www.mytuke.my

Kedai Hardware KB

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *