Kereta Sewa Kuching Sarawak | Nak pergi ke Kuching tak lama lagi dan perlu sewa kereta di Kuching, kami rekemen korang sewa dengan syarikat ini: Farhan Jaya Transportation.

Servis Cepat. Free hantar Airport Kuching. Tiada caj tambahan untuk penghantaran ke Airport.

Kereta Sewa Kuching

Farhan Jaya Transportation ( JR0067758-H )
Lot L1L C15, Arrival Level, Kuching International Airport
93350 Kuching Sarawak

Nama Contact: Farhan
Contact No: +6016-8911376
Website: www.fjtransport.com.my
Facebook: Farhan Jaya Transportation
Instagram: @keretasewakuching2019

Syarikat FJ Transaportantion sudah beroperasi sejak 2014 lagi, dan telah lebih 8000 sewaan kereta diberikan kepada pelanggan. Kebanyakan berpuas hati dengan servis yang diberikan. Terbaik.

Kereta Sewa Kuching | Gambar Bersama Pelanggan FJ Transportation

Di bawah ini adalah antara gambar-gambar dengan pelanggan. Lain-lain gambar pelanggan FJ Transportation, boleh tengok di facebook mereka: Farhan Jaya Transportation

Harga Kereta Sewa Kuching Sarawak

Berikut adalah senarai Harga Kereta Sewa di Kuching. Untuk tempahan mudah sahaja, korang boleh WhatsApp atau call terus jika nak cepat.

Model Harga
Harian Mingguan Bulanan
Perodua Viva Auto RM100 RM500 RM1500
Perodua Myvi Auto RM120 RM700 RM2300
Proton Saga Auto RM120 RM700 RM2300
Perodua Bezza Auto RM140 RM800 RM2400
Perodua Alza Auto RM170 RM1000 RM2500
Proton Exora Auto RM250 RM1400 RM2800
Toyota Avanza Auto RM250 RM1400 RM2800
Toyota Vios Auto RM250 RM1400 RM2800
Mitsubishi Lacer Auto RM250 RM1400 RM2800
Toyota Wish Auto RM280 RM1500 RM4800
Toyota Innova Auto RM280 RM1500 RM4800
Toyota Hilux Auto RM350 RM1900 RM4000
Toyota Camry Auto RM450 RM2300 RM4500
Toyota Hiace Manual RM300 RM1700 RM3800

Untuk tempah sila whatsapp nombor ini: +6016-8911376

WHATSAPP

Homestay di Satok Kuching

Selain sewa kereta, pihak FJ Transportation juga ada buat sewa homestay di Satok Kuching. Homestay ini terletak berdekatan Pasar Kubah Ria. dalam 10 minit dah boleh sampai Bandar Kuching. #DekatJe

Maklumat Homestay adalah seperti berikut:

  • Rumah 2 Tingkat
  • 3 Bilik Tidur
  • 2 Bilik Air

Harga sewaan pun murah sahaja, RM250 semalaman. Kalau pergi dengan family, memang berbaloi-baloi untuk tinggal di Homestay ini.

Untuk tempahan kereta dan juga homestay, boleh terus berhubung dengan FJ Transportation. Mereka akan uruskan.

   FJ Transportation   
Lot L1L C15, Arrival Level, Kuching International Airport
93350 Kuching Sarawak

Nama Contact: Farhan
Contact No: +6016-8911376
Website: www.fjtransport.com.my
Facebook: Farhan Jaya Transportation
Instagram: @keretasewakuching2019

FACEBOOK  WHATSAPP  WAZE

 


Siapa disebalik Rekemen.MY? Jom kenal kami di sini:
Perihal Rekemen.MY

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *