Kedai Repair Handphone Kajang

Kedai Repair Handphone Kajang | Handphone dah sebati dalam kehidupan seharian. Tak buka phone sehari dah rasa tak tentu arah. Tambah-tambah bila phone rosak. Kan!

Bila rosak terfikir nak beli phone baru, tapi kalau rosak sikit-sikit tu, baik korang baiki je. Lebih jimat. 

Banyak kedai repair phone sekitar Kajang & Bangi. Kalau korang tak tahu nak pergi kedai mana, mai kami rekemen. Kami rekemen korang pergi ke Kedai di Bangi – CHAMO BANGI.

Dekat je dengan Kajang, dalam 4km sahaja dari Bandar Kajang. Yang penting puas hati.

Continue reading “Kedai Repair Handphone Kajang”

Kedai Repair Handphone Senawang

Kedai Repair Handphone Senawang| Sekarang sudah banyak kedai repair hanphone di Seremban dan Senawang. Boleh pilih.

Untuk orang sekitar Senawang, kami rekemen satu kedai repair handphone terbaik iaitu GILA GADGETS

Kedai Repair Handphone Senawang - Gila Gadgets Senawang

Kedai Repair Handphone Senawang
Gila Gadgets Senawang (Smartphone Repair & Accessories)
Lokasi: No. 18, Jalan BPS, Senawang, Negeri Sembilan
Waktu Operasi: 10 AM – 10 PM (Buka setiap hari)

Segala pertanyaan, korang boleh WhatsApp mereka secara terus. Nombor WhatsApp ada di bawah artikel ini, scroll sikit je uolls. 😛 Terima kasih!

Menariknya, Kedai Gila Gadgets ini menawarkan servis repair phone secara face2face. Maksudnya, korang boleh tengok mereka baiki depan korang. Memang Terbaiklah!

Kalau anda ada hal lain dan tak boleh tunggu lama-lama, apa kata tinggal je phone di kedai mereka untuk dibaiki. Bila siap datang ambil. 

Macam-macam kerosakan yang boleh di baiki seperti:

Repair Phone Senawang LCD Rosak

📱 LCD Pecah atau Rosak
📱 Bateri Kembung
📱 Masalah Sistem
📱 Phone Masuk Air
📱 Dan banyak lagi

Setakat ini, sambutan amat memberangsakan. Berikut adalah antara gambar-gambar pelanggan GILA GADGETS.

  Gila Gadgets Senawang N9  

Lokasi: No. 18, Jalan BPS, Senawang, Negeri Sembilan
Waktu Operasi: 10 AM – 10 PM (Buka setiap hari)
Website: https://www.gilagadgets.com.my/
Facebook: Gila Gadgets Senawang – Smartphone Repair
Hotline No: +603- 84081531
WhatsApp: +6018-966 6531

FACEBOOK  WHATSAPP  WAZE

 


Siapa disebalik Rekemen.MY? Jom kenal kami di sini:
Perihal Rekemen.MY

Kedai Repair Handphone Shah Alam

Kedai Repair Handphone Shah Alam| Sekarang sudah banyak kedai repair hanphone di Shah Alam, Seksyen 7 ada, Seksyen 2 ada, Seksyen 9 pun ada. Memang banyak. Tunggu pilih sahaja. 

Untuk orang Shah Alam, kami rekemen satu kedai repair handphone di Seksyen 13 Shah Alam, iaitu GILA GADGETS

Gambar bawah ini adalah bahagian dalam Kedai Gila Gadgets Shah Alam

Kedai Repair Handphone Shah Alam
Gila Gadgets Shah Alam (Smartphone Repair & Accessories)
Lokasi: 12 A, Jalan Boling Padang F 13/F, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor.
Waktu Operasi: 10 AM – 10 PM (Buka setiap hari)

Segala pertanyaan, korang boleh WhatsApp mereka secara terus. Nombor WhatsApp ada di bawah artikel ini, scroll sikit je uolls. 😛 Terima kasih!

Menariknya, Kedai Gila Gadgets ini menawarkan servis repair phone secara face2face. Maksudnya, korang boleh tengok mereka baiki depan korang. Memang Terbaiklah!

Namu, kalau anda ada hal lain dan tak boleh tunggu lama-lama, apa kata tinggal je phone di kedai untuk dibaiki. Bila siap datang ambil. 

Macam-macam kerosakan yang boleh di baiki seperti:

kedai repair handphone Seksyen 13 Shah Alam

📱Bateri Kembung
📱 LCD Pecah atau Rosak
📱 Masalah Sistem
📱 Phone Masuk Air
📱 Dan banyak lagi

Setakat ini, sambutan amat memberangsakan. Berikut adalah antara gambar-gambar pelanggan GILA GADGETS.

  Gila Gadgets Shah Alam  

Lokasi: 12 A, Jalan Boling Padang F 13/F, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor.
Landmark : Bertentangan Menara U, MSU.
Waktu Operasi: 10 AM – 10 PM (Buka setiap hari)
Website: https://www.gilagadgets.com.my/
Facebook: Gila Gadgets Shah Alam – Smartphone Repair
Hotline No: +603- 84081531
WhatsApp: +019-982 0531

FACEBOOK  WHATSAPP  WAZE

 


Siapa disebalik Rekemen.MY? Jom kenal kami di sini:
Perihal Rekemen.MY

Kedai Repair Handphone Taman Permata

Kedai Repair Handphone Taman Permata KL | Banyak punca yang boleh menyebabkan handphone rosak. Biasanya, disebabkan masuk air, bateri sudah terlalu lama dan banyak lagi. Kalau dah rosak sikit-sikit, baik repair je, boleh jimat.

Kalau korang nak repair phone, kami rekemen satu kedai repair handphone di Taman Permata KL, iaitu GILA GADGETS

Kedai Repair Handphone KL | GILA GADGETS

Kedai Repair Handphone Taman Permata KL
Nama Kedai: GILA GADGETS KL
Lokasi: 2759 Jalan Cangkat Permata, Taman Permata Kuala Lumpur
Waktu Operasi: 10 AM – 10 PM (Buka setiap hari)

Segala pertanyaan, korang boleh WhatsApp mereka secara terus. Nombor WhatsApp ada di bawah artikel ini, scroll sikit je uolls. 😛 Terima kasih!

Menariknya, Kedai Gila Gadgets ini menawarkan servis repair phone secara face2face. Maksudnya, korang boleh tengok mereka baiki depan korang. Memang Terbaiklah!

Kedai Repair Phone KL

Walaubagaimanapun, kalau korang ada hal lain dan tak boleh tunggu, korang tinggal je phone korang. Bila siap datang ambil. 

Setakat ini, sambutan amat memberangsakan dan review pun baik-baik. Berikut adalah antara gambar-gambar pelanggan GILA GADGETS.

  Kedai Repair Handphone Taman Permata KL 

Lokasi: 2759 Jalan Cangkat Permata, Taman Permata KL
Waktu Operasi: 10 AM – 10 PM (Buka setiap hari)
Website: https://www.gilagadgets.com.my/
Facebook: Gila Gadgets Taman Permata – Smartphone Repair
Hotline No: +603- 84081531
WhatsApp: +6018-966 6531

FACEBOOK  WHATSAPP  WAZE

 


Siapa disebalik Rekemen.MY? Jom kenal kami di sini:
Perihal Rekemen.MY

Kedai Repair Handphone Bangi

Kedai Repair Handphone Bangi | Handphone sekarang ini sudah sebati dalam kehidupan seharian. Tak buka phone sehari dah rasa merana hidup. Tambah-tambah bila phone rosak. Kan!

Kalau rosak, mesti cepat-cepat cari kedai untuk repair. Dah banyak kedai repair phone sekarang ini. Dekat-dekat rumah kita pun ada.

Untuk korang yang berada sekitar Bangi, kami rekemen korang pergi ke Kedai Repair Handphone Bangi – CHAMO BANGI. Continue reading “Kedai Repair Handphone Bangi”

Kedai Repair Handphone KL

Kedai Repair Handphone KL | Sebenarnya, banyak punca yang menyebabkan handphone kita rosak. Antara paling kerap berlaku adalah sebab jatuh, masuk air, dan bateri sudah terlalu lama. Kalau dah rosak sikit-sikit, baik repair je, lagi jimat.

Kalau korang nak repair handphone, kami rekemen satu kedai repair handphone di KL, iaitu GILA GADGETS

Kedai Repair Handphone KL | GILA GADGETS

Kedai Repair Handphone KL
Nama Kedai: GILA GADGETS KL
Lokasi: 2759 Jalan Cangkat Permata, Taman Permata Kuala Lumpur
Waktu Operasi: 10 AM – 10 PM (Buka setiap hari)

Segala pertanyaan, korang boleh WhatsApp mereka secara terus. Nombor WhatsApp ada di bawah artikel ini, scroll sikit je uolls. 😛 Terima kasih!

Apa yang menarik, Kedai Gila Gadgets menawarkan servis repair handphone secara face2face. Maksudnya, korang boleh tengok mereka baiki depan korang.

Kedai Repair Phone KL

Namun begitu, kalau korang tiada masa nak menunggu phone dibaiki, korang tinggal je phone korang. Bila siap datang ambil. Pun boleh 🙂

Jangan risau, dunia perniagaan seharusnya jujur dalam segenap benda, baru boleh bertahan lama. Jadi korang tak perlu risau untuk tinggal phone korang untuk di baiki.

Setakat ini, sambutan amat menggalakan dan review pun terbaik. Berikut adalah antara gambar-gambar pelanggan GILA GADGETS dan juga review dari pelanggan.

— KEDAI REPAIR HANDPHONE KL | GILA GADGETS KL —

Lokasi: 2759 Jalan Cangkat Permata, Taman Permata KL
Waktu Operasi: 10 AM – 10 PM (Buka setiap hari)
Website: https://www.gilagadgets.com.my/
Facebook: Gila Gadgets Taman Permata – Smartphone Repair
Hotline No: +603- 84081531
WhatsApp: +6018-966 6531

FACEBOOK  WHATSAPP  WAZE

 


Siapa disebalik Rekemen.MY? Jom kenal kami di sini:
Perihal Rekemen.MY