Kedai Repair Handphone Bangi

Kedai Repair Handphone Bangi | Handphone sekarang ini sudah sebati dalam kehidupan seharian. Tak buka phone sehari dah rasa merana hidup. Tambah-tambah bila phone rosak. Kan!

Kalau rosak, mesti cepat-cepat cari kedai untuk repair. Dah banyak kedai repair phone sekarang ini. Dekat-dekat rumah kita pun ada.

Untuk korang yang berada sekitar Bangi, kami rekemen korang pergi ke Kedai Repair Handphone Bangi – CHAMO BANGI. Continue reading “Kedai Repair Handphone Bangi”

Kedai Repair Handphone KL

Kedai Repair Handphone KL | Sebenarnya, banyak punca yang menyebabkan handphone kita rosak. Antara paling kerap berlaku adalah sebab jatuh, masuk air, dan bateri sudah terlalu lama. Kalau dah rosak sikit-sikit, baik repair je, lagi jimat.

Kalau korang nak repair handphone, kami rekemen satu kedai repair handphone di KL, iaitu GILA GADGETS

Kedai Repair Handphone KL | GILA GADGETS

Kedai Repair Handphone KL
Nama Kedai: GILA GADGETS KL
Lokasi: 2759 Jalan Cangkat Permata, Taman Permata Kuala Lumpur
Waktu Operasi: 10 AM – 10 PM (Buka setiap hari)

Segala pertanyaan, korang boleh WhatsApp mereka secara terus. Nombor WhatsApp ada di bawah artikel ini, scroll sikit je uolls. 😛 Terima kasih!

Apa yang menarik, Kedai Gila Gadgets menawarkan servis repair handphone secara face2face. Maksudnya, korang boleh tengok mereka baiki depan korang.

Kedai Repair Phone KL

Namun begitu, kalau korang tiada masa nak menunggu phone dibaiki, korang tinggal je phone korang. Bila siap datang ambil. Pun boleh 🙂

Jangan risau, dunia perniagaan seharusnya jujur dalam segenap benda, baru boleh bertahan lama. Jadi korang tak perlu risau untuk tinggal phone korang untuk di baiki.

Setakat ini, sambutan amat menggalakan dan review pun terbaik. Berikut adalah antara gambar-gambar pelanggan GILA GADGETS dan juga review dari pelanggan.

— KEDAI REPAIR HANDPHONE KL | GILA GADGETS KL —

Lokasi: 2759 Jalan Cangkat Permata, Taman Permata KL
Waktu Operasi: 10 AM – 10 PM (Buka setiap hari)
Website: https://www.gilagadgets.com.my/
Facebook: Gila Gadgets Taman Permata – Smartphone Repair
Hotline No: +603- 84081531
WhatsApp: +6018-966 6531

FACEBOOK  WHATSAPP  WAZE

 


Siapa disebalik Rekemen.MY? Jom kenal kami di sini:
Perihal Rekemen.MY